Pomo piilossa vai peilissä?

( 19.04.2016 )
 

Pomo piilossa” tosi -Tv - sarjoissa yrityspomo piilottautuu työntekijöijöiden lomaan ja tutustuu siten johtamansa yrityksen todellisuuteen. Hän näkee myös sen, kuinka hänen johtamisensa ja päätökset ovat vaikuttaneet käytännön tasolle.

Isoissa ja kansainvälistyvissä yrityksissä yhä useammalla työntekijällä esimieskin voi olla etäesimies, jota kasvokkain tapaa vain harvoin, jos ollenkaan. Tärkeäksi asiaksi nousee silloin hyvä johtaminen, jonka seurauksena työntekijä tietää perustehtävänsä, sekä saa vastuuta ja valtaa toteuttaa työnsä hyvin.

Yrittäjillä tilanne on mielenkiintoinen – onko pomo piilossa?

Yksinyrittäjänä itseni ja ajankäyttöni johtamisessa tarvitsisin joskus pomoa, joka antaisi projekteilleni aikarajan. Kenties silloin osaisin priorisoida paremmin. Missä pomoni luuraa?

Kävelen peilin ohi – siellä vilahtaa kuvani – pysähdyn ja katson. Sieltä vastaani katsovat pomoni totiset kasvot; alkaa naurattaa. Kiva - löysin pomoni ja hän löysi minut! Nyt tiedän kehen olen yhteydessä, jos on asiaa...

Meillä yrittäjillä pomo piilee ehdottomasti kaikissa asiakkaissamme.

Heissä, jotka kivijalkayrityksen ovesta sisään astuvat, joille myymme verkossa tai jotka ostavat palveluitamme ja asiantuntijuuttamme.

Kun asiakas tuntee saavansa oikean ratkaisun hakemaansa; palvelun tai tavaran, hän johtaa yritystämme parempaan tulevaisuuteen.

Tällaisia pomoja me kaikki tarvitsemme – eivätkä he ole piilossa!

 

- Kirsti Hirvanen

Kommentoi
captcha Reload Image
Kirjoita kuvan merkit tähän *

Älä täytä tätä kenttää